HiDup BaHaGia & KaYa

Dengan Terapi Energi Metafizik & Kuasa Cipta

No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Ilmu Tendai

Ijazah Jarak Jauh.Anda boleh pelajari ilmu ini dirumah.Segala modul pelajaran akan dihantar terus ke rumah anda sekiranya anda ingin belajar jarak jauh.

ilmu tendai

Tenaga Dalam Ilahi (TENDAI)

Ilmu TENDAI Daya Sejati Insani adalah gabungan berbagai aliran perguruan dan berbagai kaedah tanpa mengubah akidah atau pegangan sesuatu agama atau adat sesuatu kaum ditambah pula dengan pola latihan yang mudah tanpa berhubung dengan sesuatu agama, adat resam sesuatu kaum malah tanpa menggunakan kuasa ghaib, jin, khodam, syaitan, azimat atau lain-lain bantuan, anda masih berkemampuan memiliki keilmuan ‘KESAJATIAN DIRI’ yang ‘MULTI FUNGSI’ di mana selama ini keilmuan ini sangat ‘RAHSIA’ kerana sifat keilmuan ini sendiri sangat dirahsiakan.

Ilmu TENDAI terdiri dari Tenaga Mental dan Tenaga Dalam Fisik, kombinasi keduanya membuatkan seseorang pengamal tidak akan kehabisan energi atau keletihan ketika melakukan amalan TENDAI. Kebanyakan tenaga dalam dari aliran lain, hanya mempunyai salah satu aspek tersebut, iaitu Tenaga Dalam Fisik, sehingga sering kehabisan tenaga. Ilmu TENDAI memadukan keduanya, kedua-dua aspek tersebut akan melakukan pengisian secara otomatis setelah digunakan, tetapi untuk mempercepat dapat dilakukan dengan olah nafas.

TENDAI mempunyai metod yang khusus, berbeza dengan tenaga dalam yang lain. Tenaga Dalam Ilahi hanya bersumberkan pada keyakinan terhadap Tuhan Yang Maha Esa dan dipadu dengan pemusatan fikiran yang jitu (konsentrasi penuh). Ia berasal dari keyakinan hati yang paling dalam, bersih dan suci dan akhirnya akan menemukan keyakinan kita akan kebesaran Tuhan Yang Maha Esa. Ilmu ini dapat difungsikan selama-lamanya, tidak akan hilang dan akan terisi kembali setelah digunakan.. Tidak berlaku kontradiktif bila Anda belajar ilmu tenaga dalam/batin yang lain, asal beraliran putih.

Tenaga dalam dapat dibangkitkan dengan olah pernafasan, baik olah pernafasan yang ditekan pada perut, rongga dada maupun dibawah pusat yang di kombinasikan dengan pemusatan fikiran (Konsentrasi penuh) pada satu titik. Dengan tenaga dalam seperti ini mampu menghimpun suatu kekuatan ghaib yang disaring dari Daya Hayat / Daya Prana / Magnetis yang berada di dalam alam bebas mahupun pada diri sendiri. Namun bila daya prana tersebut telah dipergunakan dan tidak dilatih secara rutin, maka daya prana akan menghilang dengan sendiri.

Ilmu TENDAI Daya Sejati Insani ini yang merupakan gabungan daripada berbagai aliran Perguruan dan berbagai kaedah, tanpa mengubah akidah atau pegangan sesuatu Agama atau adat sesuatu kaum ditambah pula dengan pola latihan yang mudah tanpa berhubung dengan sesuatu Agama, adat resam sesuatu kaum malah tanpa mengunakan kuasa Jin, Khodam kafir, Syaitan, Azimat atau lain-lain bantuan. Insya-Allah akan terbuka ‘RAHSIA’ untuk memiliki keilmuan ’KESEJATIAN DIRI’ yang ‘MULTI-FUNGSI’ di mana selama, ia sangat di ‘RAHSIA’ kerana sifat keilmuan ini sendiri sangat di rahsiakan.

Manfaat Ilmu TENDAI:
 1. Menambahkan kecerdasan fizikal, mental, emosi dan rohani.
 2. Meningkatkan kewibawaan diri, disegani, dikasihi, dihormati ke mana pergi.
 3. Meningkatkan kecerdasan minda, lulus peperiksaan, mudah hafal, kuat ingatan.
 4. Mendinding diri dan orang lain dari semua bentuk gangguan samada manusia mahupun makhluk halus dan ilmu hitam.
 5. Membuat benteng rumah sendiri dan orang lain.
 6. Merawat pelbagai jenis penyakit dengan hanya sentuhan tangan dan air kosong sahaja, tanpa jampi serapah. Termasuk kena ilmu hitam, sihir, kerasukan, gangguan makhluk halus, memusnahkan ilmu hitam dan sihir dari jauh  dan pelbagai lagi.
 7. Meraih pelbagai ilham untuk pelbagai urusan dalam kehidupan seperti dalam bidang kerezekian, perniagaan dan pekerjaan.
 8. Membangkitkan semangat dan jati diri ke tahap yang tinggi sehingga beribawa dn disegani.
 9. Mempengaruhi orang lain, kata-kata didengar orang, buah fikiran diterima orang.
 10. Dapat mengisi energi kepada sesiapa sahaja untuk tujuan rawatan.
 11. Mengaktifkan indera ke-6, gerak hati lebih peka.
 12. Menambahkan kekuatan fizikal, tahan dari serangan penyakit.
 13. Boleh melakukan gerak ilham, bukan kerasukan atau memanggil jin, hanya dengan gerakan energi dalam badan yang dipimpin oleh kekuasan Ilahi, dalam keadaan anda sedar, Meniru pelbagai bentuk senibeladiri. Ia bangkit dari minda bawah sedar.
 14. Energi akan bertindak secara automatik ketika terdesak, walaupun anda dalam keadaan tertidur. InsyaAllah. Malah musuh yang menyerang anda akan terpelanting sebelum serangannya mengenai anda dengan hanya olahan nafas.
 15. Dan banyak lagi manfaat dan kegunaannya untuk anda seharian yang tidak dapat dinyatakan di sini….

Sekali lagi dinyatakan bahawa kegunaannya tidak terhad untuk perkara di atas sahaja.. terpulang kepada hajat anda. Di atas hanyalah sekadar contoh yang dapat dikongsi bersama. Mudah-mudahan ia dapat mengubah kehidupan anda ke arah yang lebih baik dari sebelumnnya.. InsyaAllah. Amin.

Perkara-perkara di atas bukanlah hanya omongan kosong tetapi ia adalah berdasarkan pengalaman ahli-ahli TENDAI yang dulunya tercari-cari Ilmu Yang Ampuh seperti anda juga!

 

Ciri-ciri peringkat DASAR.

 1. Daya Sejati Insani merupakan dasar dari berbagai Ilmu Tenaga Dalam dan Tenaga Batin Tingkat Tinggi.
 2. Kaedah terpantas mengaktifkan tenaga dalam, tenaga ghaib, tenaga batin, mengaktifkan minda separa sedar.
 3. Untuk kegunaan diri dan keluarga..MULTIFUNGSI dalam kehidupan.
 4. Ilmu Daya Sejati Insani ini adalah untuk semua hajat kehidupan yang dilakukan tanpa ritual puasa, latihan jurus berjam-jam, zikir, meditasi dan bermacam-macam lagi, setelah 1/2 jam waktu pengisian yang hanya mengambil masa 1/2 jam sehari selama 21 hari,anda sudah boleh menguji keberadaan ilmu ini dan seterusnya dapat digunakan untuk menyelesaikan masalah diri sendiri dan orang lain secara spiritual.
 5. Secara tak langsung keilmuan ini dapat menambah rasa keimanan kita kepada Allah S.W.T, nilai ibadat kita dapat dipertingkatkan dari semasa ke semasa seterusnya dapat meningkat kepercayaan pada diri sendiri.
 6. Memiliki kesemua kelebihan dan manfaat ilmu tendai. (penyembuhan, kerezekian, pengasihan, kewibawaan, benteng diri, dll boleh rujuk bahagian “manfaat tendai”…
 7. Penggunaannya sangat mudah. Hanya dengan niat serta bermohon sahaja dan rasakan getaran energinya.
 8. Latihan Pengolahan dan Pembangkitan Daya Sejati Insani dirancang khusus dan sangat mudah dipelajari oleh sesiapa pun sama ada orang dewasa, kanak-kanak, wanita, malah bagi mereka yang cacat anggota sekalipun masih boleh memiliki keilmuan ini.
 9. Latihan 21 Hari. 2 kali sehari. 15 minit sekali latihan.
 10. Adapun keberadaan ilmu ini adalah kekal selama-lamanya dan dapat pula turun kepda orang lain tanpa mengurangkan ilmu yang ada malah keilmuan anda bertambah dan terus bertambah.
 11. Ilmu untuk menjurus musuh dengan hanya tiupan mulut, hirupan nafas, kerdipan mata, gerakan kepala dan apa jua gerakan tubuh, musuh akan terasa seperti kapas tanpa tenaga, jin/makhluk halus akan lari di saat melihat kita dan penyakit medis dan non medis mula mengurang apabila terkena sentuhan jari kita.
 12. Tanpa perlu Azimat, Air Keramat, Tasbih Keramat, Minyak Keramat, Khodam, Jin, tanpa perlu pendamping dan bermacam-macam lagi anda masih berpeluang mempunyai keilmuan yang anda ingini tanpa perlu memperjudikan hidup anda pada syaitan atau Makhluk halus.
 13. Boleh dibuat secara jarak-jauh. Anda akan dikirimkan sedikit garam yang telah dibuat pengisian sebagai pengijazahan serta pembukaan kunci tenaga. Kaedah Proses pengisian jarak jauh akan anda perolehi dari panduan yang akan dikirimkan.

Mahar: RM165/ sahaja.                 

==================================================================

Ciri-ciri peringkat GURU/MASTER:

 1. Memiliki kekuatan energi yang berlipat-ganda.
 2. Untuk kegunaan diri, keluarga dan membantu orang lain.
 3. Mampu mengijazahkan TENDAI Dasar kepada orang lain dengan mahar RM165.
 4. Latihan 9 hari..Tanpa olahan nafas yang berat.
 5. Mendapat Ijazah TENDAI Master. Menguasai keilmuan Daya Sejati Insani.
 6. BONUS 4 Diklat Paranormal (Himpunan ilmu sakti Nusantara) Keilmuan kekal sampai bila-bila, insya Allah.

      Mahar: RM550/ sahaja             

==================================================================

Ciri-ciri Peringkat Grandmaster:

 1. Terima bersih,Tanpa sebarang latihan.
 2. Makin digunapakai semakin berganda dan berlipat kali ganda kekuatan..
 3. Multifungsi, tanpa had penggunaannya..
 4. Mampu melakukan rawatan walaupun dalam keadaan tidur sekalipun. Tanpa sebarang konsentrasi, tanpa ubat, tanpa bedah, tanpa suntikan dan sebagainya.
 5. Getaran gelombangnya semakin halus dan tidak dapat discan oleh mana2 orang atau ahli metafizik.
 6. InsyaAllah tidak dapat ditembusi oleh sebarang gangguan spiritual.
 7. Ijazah GrandMaster TENDAI, dibenarkan dan diijazahkan untuk Mengijazahkan Master RM550 dan Dasar DSI RM165 kepada orang lain.
 8. BONUS lebih 8 Diklat (kitab) paranormal himpunan ilmu rahsia HIKMAH NUSANTARA yang akan dikongsikan.
 9. Memiliki kesemua kehebatan peringkat Dasar dan GURU, malah mampu memiliki sebarang ilmu yang dihajati.

Mahar: RM2,800/ sahaja          

==================================================================

Ciri-ciri Peringkat Super Grandmaster:

INDUK SEGALA ILMU METAFIZIK, MUDAH DAN BERKESAN!! 

PERCUMA!!!  RAHSIA QUANTUM BIOENERGI KEKAYAAN SUPER + ILMU HAKIKAT BESI KURSANI (TAHAP GURU) CD MP3 TERAPI AL-QURAN +MINYAK BIOENERGI ILAHI + MUSTIKA SUSUK BIOENERGI (TERHAD !!)

ADAKAH ANDA MENCARI ILMU METAFIZIK YANG BENAR-BENAR AMPUH?  PENCARIAN ANDA BERAKHIR DI SINI !!
BERMINAT MENGUASAI ILMU TENAGA DALAM, REIKI, AURA, KUASA MINDA, PRANA DAN    SEBAGAINYA? BERMINAT MEMBUKA PUSAT RAWATAN SENDIRI? RAMAI YANG TELAH   MEMBELANJAKAN WANG YANG SEBEGITU BANYAK UNTUK MENCARI ILMU SEBEGINI TETAPI   HASILNYA MENGHAMPAKAN, APA YANG DIPEROLEHI TIDAK SETIMPAL DENGAN WANG YANG  DILABURKAN…
MAKA KAMI RASA TERPANGGIL DAN BERTANGGUNGJAWAB UNTUK MENYAMPAIKAN ILMU YANG BENAR-BENAR AMPUH DAN BERHASIL UNTUK SESIAPA SAHAJA YANG MEMINATINYA DAN KAMI JAMIN ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN  HASILNYA.    INSYAALLAH.
TANPA OLAHAN NAFAS, TANPA PUASA, TANPA KONSENTRASI, TANPA MEDITASI,TANPA PEMBAYANGAN, MENTERA DLL
INILAH YANG TERCEPAT, TERMUDAH, DAN DIJAMIN KEBERHASILANNYA…MENGAPA CARI YANG SUSAH DAN LAMBAT??  BUKAN OMONG KOSONG TETAPI TELAH TERBUKTI!!
TERMUDAH DAN TERCEPAT !!
ANDA MAMPU MEMILIKI KESEMUA ILMU METAFIZIK YANG PERNAH DIIKLANKAN DI MANA-MANA MEDIA DAN MENGETAHUI RAHSIA-RAHSIANYA DENGAN  MUDAH DAN CEPAT.
TELAH MENGHASILKAN RAMAI PERAWAT ALTERNATIF DAN METAFIZIK SELURUH MALAYSIA.
 MANFAAT ILMU SUPERGRANDMASTER TENDAI
 1. Memiliki kekuatan energi TINGKAT TINGGI berlipat kali ganda daripada biasa. Sukar discan oleh mana-mana ahli metafizik lain kerana energinya tersangat halus dan terbenteng. Boleh ditransferkan dari jauh dengan pantas.
 2. Menguasai kesemua kehebatan dan kemampuan ilmu metafizik yang pernah diiklankan di mana-mana media dan iklan.
 3. Memiliki keilmuan SHAKTIVAT dan MASTER BIOENERGI.
 4. Melakukan penyelarasan atau BIOENERGY ADJUSTMENT kepada apa sahaja benda hidup untuk apa jua hajat.
 5. Mampu membuka pusat rawatan sendiri dengan nama pilihan anda sendiri.
 6. Mampu mengakses dan menyerap apajua jenis energi dan energi ilmu.
 7. Mampu mengasaskan ILMU SENDIRI. (Apa jua jenis ilmu yang anda inginkan)
 8. Mampu menghasilkan pelbagai jenis produk sendiri untuk pelbagai maksud dan hajat.
 9. Melakukan penyembuhan penyakit medis dan non-medis jarak jauh dan dekat dengan kaedah yang termudah dan terpantas.
 10. Mengetahui rahsia-rahsia perguruan , demo dan sebagainya.
 11. Menjadi WAKIL TENDAI di tempat anda.
 12. Mampu mengijazahkan TENDAI (Tenaga Dalam Ilahi) peringkat DASAR, MASTER dan GRANDMASTER dengan mahar yang telah ditetapkan. (Maharnya 100% untuk anda). Diberi kesemua kitab-kitab dan ilmu-ilmu TENDAI.

 

APA ITU BIOENERGI?BIOENERGI INDUK ILMU METAFIZIK
Bioenergi adalah energi hidup yang ada pada setiap makhluk ciptaan Allah.  Bila seseorang mampu mengimbangkan ke 27 tingkat energi maka hidup semua terasa indah, aman, tenteram dan sejahtera. Untuk menyatukan 27 level energi tersebut maka dilakukan penyesuaikan / penyelarasan Bioenergi (Bioenergy Adjustment) secara holistik yang terdiri daripada 360 Generator Alam dan secara ilmiah seseorang sudah mula dapat memanfaatkan Bioenergi untuk berbagai keperluan hidup. Proses penyelarasan akan membersihkan, menyeimbangkan, dan menyatukan energi yang ada pada setiap makhluk    Allah sehingga bermanfaat menyembuhkan bukan hanya penyakit fizik, tetapi meliputi penyakit rohani, mental, emosi, sosial, ekonomi dan spiritual.
Seterusnya dengan mengharapkan redho Allah, Dr.Muhammad Ph.D, M.Ph selaku     pewaris dan pengijazah ilmu ini akan membantu untuk menyelaraskan Bioenergi ini kepada anda yang benar-benar  memerlukan dan meyakini kekuasaan Allah s.w.t.
ADAKAH IA KAEDAH AKSES ENERGI SEPERTI YANG SELALU DIWAR-WARKAN?
Bukan sekadar itu….ia bukan sekadar kebolehan mengakses atau menyerap apa sahaja energi  dari alam tetapi ia     membolehkan anda mengolah energi, menyelaraskan diri anda dan orang lain dengan energi alam mengikut hajat anda. Tiada manfaat mengakses energi sahaja seandainya tidak tahu akan hakikat ilmunya.
PENYELARASAN BIOENERGI – Apa dia penyelarasan BIOENERGI?
Sebagaimana sebuah radio, untuk mendapatkan siaran yang anda inginkan maka anda perlu menyelaraskan penerimaan frekuensi gelombangnya dengan frekuensi yang dikirim atau dihantar oleh stesen siaran.
Maka di dalam tubuh manusia terdapat bioenergi yang perlu anda selaraskan frekuensinya dengan frekuensi bioenergi dari alam agar segala macam hajat anda mudah diperolehi. Sebagai contohnya, sekiranya anda inginkan kesembuhan, maka anda perlu menyelaraskan bioenergi anda dengan bioenergi penyembuhan dari alam.
Proses ini juga dipanggil Bioenergy Adjustment. Kaedah ini membolehkan anda melakukanBioenergy  Adjustment kepada apajua benda hidup untuk tujuan tertentu.
Contohnya anda mampu melakukan Bioenergy Adjustment kepada pesakit mental agar frekuensi otaknya kembali      normal. Kaedah ini telah dibuktikan keberkesanannya oleh seorang pengamal MASTER BIOENERGI ini, setelah beliau berjaya merawat adiknya yang mengalami gangguan mental hanya  dalam tempoh beberapa minggu sahaja.
TERBUKA KEPADA SEMUA GOLONGAN
Sekiranya anda pengamal kaedah rawatan tradisional, kaedah alternatif dan kaedah moden adalah amat dialu-alukan untuk mengikuti PROGRAM MASTER BIOENERGI ini. Ia ilmiah, tiada kaitan dengan sebarang amalan tahyul atau suatu yang karut-marut.

ADALAH LEBIH BAIK ANDA MEMILIKI ILMU YANG TELAH TERHIMPUN DENGAN KAEDAH CEPAT SERTA MUDAH DAN DIMAHARKAN DENGAN MAHAR YANG BERPATUTAN….SEBELUM ANDA BERBELANJA LEBIH DARIPADA ITU UNTUK MENCARI ILMU MERATA-RATA TETAPI BELUM PASTI KEBERHASILANNYA.

 

 

Anda boleh mengikuti program ini tanpa melalui peringkat dasar, master dan grandmaster (TENDAI).
JIMAT MASA dan BELANJA!!
MAHARNYA:
RM6500 PROMOSI RM4500

 

 

ADAKAH IA MAHAL BAGI ANDA? SEBENARNYA NILAI ILMU INI LEBIH DARI ITU. ADAKAH ANDA SANGGUP MENCARI ILMU KE SANA KEMARI TANPA HASIL AKHIRNYA TANPA DISEDARI KOSNYA MENCECAH RM4,500 ATAU LEBIH..?

JIKA ANDA MEMUTUSKAN UNTUK BELAJAR ILMU SHAKTIVAT BIOENERGI INI SEKARANG JUGA, KAMI PASTIKAN ANDA DENGAN PANTAS MENGETAHUI RAHSIA METAFIZIK DAN SELURUH ILMU YANG DIIKLANKAN DI PELBAGAI
MEDIA.

INGAT !! ILMU ADALAH SUATU JALAN, DAN SUATU USAHA… KITA HANYA BERUSAHA, ALLAH YANG MAHA KUASA ADALAH SUMBER SEGALA KEKUATAN…SEGALANYA DENGAN KEHENDAKNYA…

 

 

 

Ilmu Tendai

Ingat ALLAH setiap MASA!

Motivasi Kebahagiaan

Kebahagiaan Kejayaan Dan Kekayaan Alhamdulliah dengan izin Allah,segala perancangan dan kemudahan ...

7 Formula Kejayaan D

Anda Dah Bersedia?? Sebelum anda buang masa untuk membaca apa yang ...

Hukum Makan Sambil B

Cara makan yang tidak disukai adalah makan sambil bersandar. Cara ...

KISAH NYATA 9 Mimpi

(Yang ngaku muslim jangan lupa beri jempolnya ya sob) Daripada Abdul ...

15 Rahsia Keajaiban

Berikut 15 perkara merupakan keajaipan yang kurang diketahui ramai tentang ...

Keluasan Neraka Yang

Keluasan Neraka Yang Amat Dasyat gambar hiasan Yazid Arraqqasyi dari Anas bin ...